• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міжшкільне методичне об’єднання учителів - словесників

Міжшкільне методичне об’єднання учителів - словесників

2018-12-21

21 грудня 2018 року відбулося міжшкільне методичне об’єднання учителів української мови і літератури та зарубіжної літератури у Бучацькій ЗОШ І-ІІ ступенів (методичний центр №2 «Бучацький ліцей») за темою «Організація освітнього процесу на уроках словесності та у позакласній діяльності в контексті компетентнісного підходу до навчання».

Члени методичного об’єднання відвідали відкритий урок української літератури у 7-ому класі за темою «Звичаї і традиції українців у повісті Михайла Стельмаха «Гуси – лебеді летять…» у вчителя Греськів Н.М. та літературно-музичну композицію «Бал літературних героїв», яку підготували і провели з учнями школи учителі зарубіжної літератури Кушик М.І. та музичного мистецтва Рибалт Л.М. Присутні познайомилися з досвідом роботи вчителя української мови і літератури Савків Діонісії Іванівни.

Методисти РКМК Тилятинська Н.М. і Максимів С.Ф. продемонстрували членам методичного об¢єднання презентацію та методичні матеріали з теми «Організація освітнього процесу на уроках словесності та у позакласній діяльності в контексті компетентнісного підходу до навчання».

Усі матеріали методичного об’єднання розміщені на даному сайті на сторінці методиста Тилятинської Н.М.
Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi