• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки обласного етапу змагань з футболу "Шкіряний м'яч"

Підсумки обласного етапу змагань з футболу "Шкіряний м'яч"

2019-05-04

/Files/images/futbol/шкіряний мяч.jpg

4 травня у с.Мишковичі Тернопільського району відбулись фінальні ігри на призи клубу «Шкіряний м’яч» у віковій групі U13 (юнаки 2006 р.н.). У фіналі після зіграних ігор у зональних підгрупах зіграли 4 найсильніших команди юнаків області віком 13 років. Окрім самої гри учні змагались e майстерності виконання елементів техніки футболу: жонглювання, удари на дальність та удари на точність.

Срібними призерами стали команда юнаків Бучацької гімназії ім. В.М.Гнатюка (Тренер: Кіцкай Д.О.), поступившись першим місцем учням Тернопільської спеціалізованої школа I-III ступенів №29. Бронза після двох ігор зіграних в нічию у команди Козівської гімназія ім. В.Герети. Учні Скалатської ЗОШ I-III ступенів цього року зупинились за крок до п’єдесталу.

Команди нагороджені грамотами і дипломами від Асоціації Аматорського Футболу України, м’ячами і кубком від ФФТО. Нагородження проводили голова комітету дитячо-юнацького футболу ФФТО - Ясюченя Володимир та заступник головного судді змагань - Русанюк Владислав.

Джерело:http://sportgart.com.ua/info/1314-inshe-01-05-19.html

/Files/images/futbol/шкіряний мяч1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi