• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Впровадження системи НАССР у закладах освіти Бучацького району

Впровадження системи НАССР у закладах освіти Бучацького району

2019-11-19

Начальником відділу освіти Бучацької райдержадміністрації Мелешко О.П. 19.11.2019 р. проведено нараду для керівників шкіл та дошкільних закладів з питань впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР.

У заході взяли участь начальник Бучацького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Чук О.А. та працівники цього управління Стадницький В.С., Монастирський О.В.

Присутніх було проінформовано, що з 20 вересня 2019 року в Україні запрацювала система НАССР на малих потужностях ( в тому числі шкільних харчоблоках), передбачена Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 року №590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійнодіючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».

«НАССР в навчальних закладах - це не просто необхідність та підстава для проведення перевірок контролюючих органів, а важливий інструмент для контролю безпеки харчування дітей поза домом. Адміністрації навчальних та дошкільних закладів зобов’язані впровадити і постійно підтримувати функціонування принципів системи НАССР на харчоблоках».

/Files/images/IMG_2740.JPG

/Files/images/IMG_2731.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi